Global Interior Solutions

:: Servicii de amenajari interioare :: Servicii de amenajari exterior :: Servicii de renovare interioara :: Servicii de montaj :: Servicii de zugraveala :: Servicii de renovare exterioara :: Instalatii sanitare :: Instalatii termice :: Servicii de izolare termica si termoizolare :: Mobilier si mobila :: Aer conditionat

Zugraveli

Camera de tineret - zugraveli

camera de tineret - zugraveli

Camera de tineret - zugraveli

Firma noastra de amenjari interioare realizeaza zugraveli pentru camere de tineret. Oferim servicii de zugravire care includ: amorse de perete, vopsea lavabila 1 start, vopsea lavabila alba de interior, vopsea lavabila colorata de interior si zugravit complet. Lucrarile executate de firma noastra sunt din punct de vedere calitativ conform standardelor europene in vigoare. Putem executa amenajari interioare pentru sufragerie, amenajari interioare pentru dormitor, amenajari interioare pentru grupurile sanitare sau alte spatii din casa dumneavoastra.

Toalete, Grupuri sanitare, Bai - Zugraveli

toalete grupuri sanitare bai - zugraveli

Toalete, grupuri sanitare, Bai - zugravelie

Echipa noastra de amenjari interioare realizeaza zugraveli pentru camere de zi, toalete, grupuri sanitare si bai . Oferim servicii de zugravire care includ: amorse de perete, vopsea lavabila 1 start, vopsea lavabila alba anti-mucegau de interior, vopsea lavabila colorata anti-mucegai de interior si zugravit complet. Lucrarile executate de firma noastra sunt din punct de vedere calitativ conform standardelor europene in vigoare. Putem executa amenajari interioare pentru sufragerie, amenajari interioare pentru dormitor, amenajari interioare pentru grupurile sanitare sau alte spatii din casa dumneavoastra.

Living-uri, Camere de zi, Sufragerii - Zugraveli

living-uri, camere de zi, sufragerii - zugraveli

Living-uri, Camere de zi, Sufragerii - Zugraveli

Firma noastra de amenjari interioare realizeaza zugraveli pentru living-uri, camere de zi si sufragerii. Oferim servicii de zugravire care includ: amorse de perete, vopsea lavabila 1 start, vopsea lavabila alba de interior, vopsea lavabila colorata de interior siorme suspendate din rigips, precum si alte lucrari de amenajari interioare pentru a da un nou aspect locuintei dumneavoastra. Putem executa amenajari interioare pentru dormitor, amenajari interioare pentru grupurile sanitare sau alte spatii din casa dumneavoastra.

Dormitoare - Zugraveli

dormitoare - zugraveli

Dormitoare - Zugraveli

Echipa noastra de amenjari interioare realizeaza zugraveli pentru dormitoare. Oferim servicii de zugravire care includ: amorse de perete, vopsea lavabila 1 start, vopsea lavabila alba de interior, vopsea lavabila colorata de interior si zugravit complet. Lucrarile executate de firma noastra sunt din punct de vedere calitativ conform standardelor europene in vigoare. Putem executa amenajari interioare pentru sufragerie, amenajari interioare pentru dormitor, amenajari interioare pentru grupurile sanitare sau alte spatii din casa dumneavoastra.

:: Accesati lista completa de preturi pentru amenajari interioare ::

Printre serviciile pentru zugraveli se enumera:

>> Amorse perete

>> Vopsea lavabila 1 strat

>> Vopsea lavabila alba de interior

>> Vopsea lavabila colorata de interior

>> Zugravit complet